Videoklipp från Power Big Meat bilträff

Power Big Meat i Västerås är utan tvekan årets bilhändelse. Där samlas allt från klassiska veteranbilar till nya vrålåk. Det är en folkfest som saknar motstycke och vi gillar Big Meat som event för att det sammanför människor som delar ett och samma intresse, bilar.

Här kommer ett litet videoklipp på 2013 års bilträff. Där kan man se allt från dagen och kvällen när det drar igång. Det börjar med att gatorna fylls med fina bilar och köerna blir milslånga. Mot kvällen drar festen igång och då ser man lite mer fart och rörelse på träffen. Klippet är sju minuter långt och sammanfattar Power Big Meat på ett snyggt sätt.

Power Big Meat anordnas i Västerås och årets event börjar den 3 juli.

Andra aktuella bilträffar

Missa nu inte Classic Car Week som hålls i Rättvik under v. 31 som börjar den 25 juli. Det är Sveriges största bilträff som är till för hela familjen. Jämför man med Power Big Meat är detta en lugn och stillsam sammandrabbning. Classic Car Week grundades 1991 och var från början tänkt att vara en uppvisning av klassiska bilar. Senare kom även en ide om att anordna en cruising och när det blev en succé började man att utöka träffen med en marknad samt andra aktiviteter.

Det finns många fina klassiska bilar att kolla på när man besöker Classic Car Week i Rättvik. Personligen är detta en favorit eftersom Classic Car Week är mer renodlad än Big Meat. Big Meat har blivit lite spretig på senare år.