Sommarens aktiviteter!

Sommar och semester betyder mer tid till att ägna sig åt aktiviteter som sin hobby, sin bil eller motorcykel. Det är också ett perfekt läge att bege sig ut på en liten åktur och titta på andra fina bilar runt om i Sverige.

Det blir ett axplock av aktiviteter som drar igång nu i sommar. Vi återkommer med mer info under maj månad.

Vi tar en titt på vad som händer nu i slutet av maj och i juni!

Volvoträff i Dalarna

Svenska Volvo- och Amazonklubben anordnar en Volvoträff den 31 maj i Säterdalen. Det blir utställningar och prisutdelningar för bästa ekipage.

British Daytrip

MG Car Club fixar till ett rally för Brittiska bilar den 1 juni. Föranmälan till MG Car Club är obligatoriskt.

Mc-museet Gyllene Hjulet öppnar för säsongen

Den 2 juni öppnar Gyllene Hjulet för de som är intresserad av motorcykelhistoria. Gyllene Hjulet museum finns i Surahammar.

Fikaträff och tävling vid MC Collection

MC Collection museum anordnar en fikaträff där man kan ta ut sin kära motorcykel och lufta den lite. Det är den 5 juni som man anordnar detta och man kan plocka med bilar och cyklar också. Fika och hamburgare finns att köpa. Sedan kan alla delta i en tävling om finaste fordonet. Okänt vad som är priset. Kontakta MC Collection för mer info.

Norrköpings Veteranbilklubb anordnar – Torsdagsträffar

På torsdagsträffarna är alla välkomna. Startar den 5 juni i Norrköping. Det startar vid 18.30 och alla är välkomna att deltaga. Kaffe och glass finns tillgängligt och man tänder grillen vid behov.