Power Big Meat är till ända – klipp från 2014

Nu är Power Big Meat slut för i år och alla har återvänt till sina hem. Bilarna har rullat från Västerås och lugnet har återigen lagt sig över det lilla samhället. Här kommer lite klipp från Power Big Meat 2014

Första klippet visar den långa kö som slingrar sig genom staden och den verkar aldrig ta slut. Det är nämligen så att alla vill komma till träffen samtidigt och när tusentals besökare ska samsas om vägarna så blir det bilköer. Video är 17 minuter lång. Men gillar du fina bilar kommer du inte att bli besviken när du kolla på den.

Här är ett klipp som visar när bilar gör burnouts på fredagen. Det är ett uppskattat återkommande event under Power Big Meat som lockar väldigt många. Det är dock ganska trångt där men man brukar flytta på personerna som står längst fram.

Detta klipp är en fräck liten film tagen med en drönare. En liten rc-maskin som filmar allt från ovan. Kul ide att göra så, man får lite perspektiv på det hela. Inte den bästa filmen men den var intressant att se ändå.

Det sista klippet som vi tänkte visa upp från Power Big Meat 2014 är från finbilscruisingen som gick den 4 juli vid stora gatan i Västerås. Det brukar vara indelat, och det är faktiskt bra så slipper man kolla på alla bilar som man inte är intresserad av. Finbilscruisingen är något speciellt. Där hittar man många klassiker.