Hitta dina delar till veteranbilen på Tradera och Blocket

Att hitta delar till dina veteranbilar har under lång tid varit svårt, och bara funnit i större utsträckning i veteranbilsklubbar och tryckta tidskrifter rörande hobbyn och eventuella verksamheten. Med Internets utbredning och inträde i de flesta av våra hem så har detta förändrats på ett positivt och enkelt sätt för alla veteranbilsfantaster.

De media som är bäst och mest utbredda är idag Blocket.se och Tradera, som är ett systerbolag till världens största Internetmarknad och auktionssajt, Ebay.

Köp delar till veteranbilar på Blocket

Blocket.se är en Svensk Internetmarknad som vuxit sig till en stor handelsplats gällande alla former av tjänster och artiklar. Här hittar du både nya och begagnade produkter. På Blocket.se är fortfarande möjligheten att finna dina delar till veteranbilar väldigt begränsad, och vid en sökning på ”veteranbilar” under kategorin bildelar och tillbehör hittar vi inte mera än totalt nära 50 träffar. Vid köp på Blocket.se kan du känna dig trygg och alltid göra dina köp genom söker betalning som tillhandahålls av Payson. På Blocket.se behöver du inte vara registrerad för att använda deras tjänster oavsett om du är köpare eller säljare, vilket gör denna tjänst något enklare än Tradera.com

Köp delar till veteranbilar på Tradera

På Tradera.com hittar vi vid en sökning på ordet ”veteranbilar” idag över 800 träffar, som berör fordon, båtar och delar till dessa. Tradera är en Internetmarknad som fungerar både som försäljningsplats med fastpris och som en plats att auktionera ut din veteranbil eller dina delar till högstbjudande. Det finns dock möjlighet att sätta ett lägsta pris för att acceptera ett köp. Som köpare eller säljare på Tradera måste du vara registrerad för att kunna använda tjänsten. Tradera använder sig också av ett betygssystem där du kan se om säljaren är trovärdig och därefter välja det sätt du vill använda för att betala dina köpta produkter.

Vill du testa själv, så hittar du de två alternativen genom att klicka Blocket.se eller Tradera.com