Andra bra webbplatser om veteranbilar och andra bilar

Förutom oss så finns det mängder med sidor på internet som skriver om veteranbilar och andra gamla bilar. Vi tänkte skriva om ett par i fall att ni skulle bli intresserade att besöka dem. Det kommer att bli en blandning av svenska och engelska sidor. Även om man inte förstår engelska så bra går det alldeles utmärkt att titta på alla fina bilder istället.

Classiccars.se

Detta är en webbplats som har många år på nacken. Redan 2004 så började man lägga ut information på classiccars.se. Här hittar man allt om klassiska bilar. Det är både annonser, nyheter och kommande evenemang som listas på sidan. Sidan har över 200 000 besökare varje månad och du kan själv lägga ut en annons på sidan. Ett perfekt ställe att besöka om du är ute efter att köpa en klassisk bil, båt, mc, moped eller husvagn.

Prewarcar.com

Detta är ett magasin och en annonssida för bilar som tillverkades före år 1940. Det är en sida som vi ofta besöker för att bara titta på fina bilder på gamla bilar. En klar favorit i samlingen. Den är dock på engelska men det gör ingenting.

Classicmotor.se

Här hittar vi en webbplats som också finns som ett fysiskt magasin. Du kan hitta Classic Motor i de flesta tidningshyllor. En del av materialet finns också att hämta på nätet. Alla artiklar och bilder kommer du inte att hitta på nätet, dessa finns enbart att läsa i den riktiga tidningen.

Det finns också en möjlighet att ställa frågor till olika experter inom området klassiska bilar osv.